Nijland Overkappingen:

Waar Natuur en Vakmanschap Samenkomen.

NIJLAND OVERKAPPINGEN

Houtzagerij


Jouw eigen hout bestellen bij ons? Dat is mogelijk! Met behulp van onze geavanceerde houtzaagmachine bewerken wij boomstammen, balken en planken. Daarnaast bieden wij ook gezaagd Douglas, Lariks en Eiken hout aan. Je hebt de mogelijkheid om jouw gewenste houtmaten te bestellen, let hierbij op dat u 10 cm over lengte berekend in de houtmaten. Zodat u de materialen zelf haaks en op lengte af kunt korten.

Daarna zagen wij ze met precisie op maat. Hierdoor ben je in staat om moeiteloos aan je eigen project te werken. Onze zaagcapaciteit reikt tot wel 8,5 meter en op aanvraag kunnen we ook andere houtsoorten leveren. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden.

Heb je zelf bomen gekapt en wil je deze omzetten in bruikbare balken en planken? Ook dan zijn wij jouw ideale partner. 

NIJLAND OVERKAPPINGEN

Werkplaats


In onze werkplaats gaan we verder dan alleen zagen; we creëren prefab onderdelen die op locatie zorgen voor een vlotte en snelle montage.

Met zorgvuldig geselecteerd hout worden alle componenten van jouw overkapping, schuur of andere projecten hier op maat gemaakt. Doordat alles in onze werkplaats wordt voorbereid, kunnen we op locatie snel en doeltreffend te werk gaan, waardoor jouw project in no-time tot leven komt.

ALLES OP MAAT GEMAAKT

Houtzagerij/Werkplaats

Onze Houtzagerij/
Werkplaats


Onderstaand een sfeerimpressie van onze houtzagerij/werkplaats. Kom gerust een keer langs om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

NIJLAND OVERKAPPINGEN

Prefab oplossing


Doordat wij bijna alles prefab op maat maken aan onze werkplaats, kunnen wij efficiënter werken. Dit heeft het voordeel dat er weinig uren verloren gaan en wij onze prijzen scherp kunnen houden. Ook een groot voordeel voor u is dat wij uw project vaak al binnen een paar dagen compleet en afgewerkt kunnen opleveren, zodat u snel door kunt met de dagelijkse bezigheden en u weinig hinder van ons ondervindt.
 
Een ander voordeel is dat wij prefab overkappingen maken die u als bouwpakket kunt ophalen en thuis in elkaar kunt zetten. Voor de handige mensen die zelf ook het één en ander kunnen. 

SFEERIMPRESSIE

Houtzagerij/Werkplaats


  • BRANDHOUT

  • HOUT ZAGEN BOS

  • HOUTZAGERIJ VERKOOP HOUT

  • WERKPLAATS

  • PREVAB

Nijland Overkappingen

Benieuwd naar onze diensten?
Laten we kennis maken!


Heb je vragen of wil je meer informatie over één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Contact informatie