Nijland Overkappingen:

Waar Natuur en Vakmanschap Samenkomen.

Overkappingen


Of je nu op zoek bent naar een gezellige loungesfeer, een beschutte eethoek of een multifunctionele buitenruimte, wij realiseren het voor jou. Wij creëren overkappingen die niet alleen beschermen tegen weer en wind, maar ook nog eens aansluiten op het design van jouw tuin. Ervaar het buitenleven op z'n best met een overkapping van Nijland.

Schuren


Wij bieden maatwerk schuren die perfect passen bij jouw behoeften. Met zorgvuldig geselecteerd hout uit onze eigen zagerij en aandacht voor detail, creëren we duurzame schuren die niet alleen functioneel zijn maar ook een verrijking zijn voor jouw buitenruimte.

Ontdek hoe wij vakmanschap en praktisch nut samenbrengen
in onze schuren.

Gebinten


Onze op maat gemaakte gebinten vormen de solide ruggengraat van elke constructie, of het nu een overkapping, schuur of ander bouwwerk betreft.


Wij creëren gebinten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een tijdloze uitstraling hebben. Of je nu op zoek bent naar een robuust element voor je buitenruimte of een charmante toevoeging aan je interieur, onze gebinten bieden de perfecte basis.

Houtzagerij & Werkplaats


Nijland heeft een eigen houtzagerij en werkplaats. Hier bewerken wij met onze geavanceerde houtzaagmachines boomstammen, balken en planken tot een prachtig eindproduct. Heb je zelf bomen gekapt en wil je deze omzetten in bruikbare balken en planken? Ook dan kun je bij ons terecht. Naast het bewerken, verkopen we hier ook eigen hout aan particulieren en bedrijven.

Overige diensten


Van fraaie tuinmeubelen tot praktische hekwerken en alles daartussenin, wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Maar naast houten producten kan je ook bij ons terecht voor een complete renovatie van jouw tuin of terras. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Nijland Overkappingen

Benieuwd naar onze diensten?
Laten we kennis maken!


Heb je vragen of wil je meer informatie over één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Contact informatie